Transport
Zoekt u (geconditioneerd)(groupage) transport naar Polen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij verzorgen zowel geconditioneerd- als wel stukgoederenvervoer en dan met name planten, boomkwekerijproducten, bollen en uitgangsmaterialen voor de land- en tuinbouw.

Wij rijden zeer regelmatig, met niet alleen ladingen uit Nederland maar ook met deelladingen van uit Belgiƫ, en over het algemeen op vaste vertrekdagen naar Polen, nabij: Poznan, Bydgoszcz, Lods, Kalisz, Czestochowa, Wroclaw, Katowice, Krakow en Lublin. Bij voldoende aanbod, behoren andere dan de hierboven genoemde plaatsen uiteraard ook tot de mogelijkheden. Uitladen langs de route behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Al onze vrachtwagens rijden met electronische temperatuurmeting tijdens het transport. Al deze gegevens worden uiteindelijk bij ons uitgelezen en opgeslagen en kunnen, indien nodig, altijd worden opgeroepen.

In Polen hebben wij een eigen disitrubtiepunt / magazijn in Polen, te weten:
Plantimex
Sekocin Nowy
al. Krakowska 30
05-090

Tot slot
Wij maken gebuik van veelal nieuwe of zeer jonge trekkers en koelopleggers. Bij langere afstanden is er doorgaans een dubbele ervaren bemanning op de vrachtauto’s aanwezig, zodat de goederen zeer snel op het losadres aanwezig kunnen zijn.

Het lossen van goederen op de route kan alleen maar plaats vinden als de buitentemperaturen het toelaten en als er gelost kan worden aan een dockshelter of binnen in een verwarmde cq gekoelde ruimte.

Vragen en / of interesse? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via ons contactformulier.